Yhtäkkiä täällä onkin ihan valkoista, kummallista. Ehdin onneksi nauttia sateisista syysilloista, nyt yölläkin on valoista. Ja viime yön valvoneena - lumi peittää paljon ääniä, puoli neljältä tupakilla ollessa ei ensimmäistäkään kotiinpaluun ääntä kuulunut mistään. Jatkoon on luvattu taas lämpenevää, hyvä niin, ehtii vielä nauttia viimeisistä syyspimeyden ajoista ennen lunta.

229905.jpg

Työpaikkaa ei irronnut sieltä, mistä sitä kovasti odotin. Harmillinen juttu, ja vähän voisi kritisoida työnantajapuolen ilmoittelupolitiikkaa, mutten taida viitsiä kuitenkaan, ihmisinä vaikuttivat niin kovin mukavilta. Harmi juttu, olisin ollut täysin valmis muuttamaan Muonioon. No, eikun taas samanlainen työhakemusrumba uusiksi, niin ehkä voi jotain irrotakin pikkuhiljaa. (Tai sitten on pakko mennä taas opintojen pariin.)

Luettavaa riittää, asiapitoista sellaista. Tuntuu todella mukavalta kun on lupa lukea pitkin päivää, ja sivistää itseään asioista joita ei vielä täysin hallitse.

Kipeäksikin onnistuin tulemaan, joka harmittaa enemmän kuin mikään tällä hetkellä. Ehdokaskoulutus jäi käymättä tänään, enkä pääse myöskään kokoukseen jonne olisin todella mielelläni mennyt.

Iloisin asia on eiliseltä: Tuutikki kävi silmäpeilauksissa ja sai puhtaat paperit! Kylläpä tuota tulikin pelättyä, puhuin kuin papupata odotellessa vuoroa - ja kun peilauksen aikana pidin Tuutikista kiinni, huomasin, että jalkani tärisevät ihan hervottomana. Nyt vielä kun heelerit saavat geenitestin PLL:n, saa paremman tiedon likan silmätilanteesta. Jatkoon pitäis varata vielä polvitutkimukset sekä läpivalaisu (lähinnä selkä, mutta lonkat, kyynärpäät myös).