Vaikka en edelleenkään tiedä työpaikasta, on elämä ollut aikalailla jännittävää.

Kello 0:30 ja risat tuli Vasemmistoliiton Lapin piiriltä tieto, että olen saanut jäsenäänestyksessä 673 ääntä. Tulos oli suoraan sanottuna aikalailla yllätys, olin valmistautunut täysin siihen, että en tule pääsemään 14 eniten ääniä saaneen joukkoon. Saamani äänimäärä oikeuttaa minut yhdeksännelle sijalle vaaleissa - Myöhäsen Minnan ja Hakomäen Mikun väliin. Nuoria ehdokkaita on 14 eniten ääniä saaneen ehdokkaan joukossa vielä Aleksi Blomster, sijalla 14.

Olotilaani voisi kuvata sanalla "typertynyt". Toki olen innoissani, hiukan ylikierroksilla ja harkitsen vakavissani aamukahvin keittoa kello puoli neljä aamulla, mutta yllättävä tulos tuo oli.

Alitajuisesti lienen valmistautunut tähän yllätykseen olemalla itsekseni aktiivisempi yhteiskunnallisten asioiden ja poliittisen kirjallisuuden suhteen. Nyt en vaan malttaisi heittää käsistäni kirjaa "Kafka on the Shore", joka on vanginnut minut täysin. Voin tietenkin lohduttautua ajatuksella, että jokaisesta asiasta on löydettävissä poliittinen aspekti.


218364.jpg

Toiseen asiaan. Olen opetellut ystävällisten ihmisten avulla kuvien käsittelyä käyttämälläni ilmaisella PhotoFiltre -ohjelmalla, ja oppinutkin jo jotain. Omista kuvistani tuo on ehdottomasti mieluisin, mutta monta koirakuvaakin olen ehtinyt jo muokkailemaan. Kaikki aikalailla raakaversioita, en malta viimeistellä (elämäni tragedia, varsinkin kirjoittamisen suhteen), vaan sutaisen jotain suurinpiirtein tyydyttävään muotoon. (Alkuperäinen kuva on pikkusiskoni ottama, Vappuna 2006, muistaakseni.)

Agilityharjoitukset jäävät huomisen oman ryhmäni vetovuoron jälkeen minun kohdaltani talvitauolle. Kisoja toki pitäisi vielä tulla, ja toivottavasti tuleekin, minipossu-Tuutikki nauttisi niin kovasti kun pääsisi kisaamaan.

En saanut siis synttärilahjaksi työpaikkaa, mutta josko tämä yllättävien asioiden tapahtuminen elämässäni jatkuisi? Toivossa on hyvä elää, työnteko tuntuisi kovasti omalta vaihtoehdolta tällä hetkellä. Jos tämä työpaikka ei natsaa, aina on muita haettavissa.