Juhannuksen kunniaksi sitten huomaan avanneeni blogin.

Tarkoitus olisi kirjoitella kaikenmoista yleistä elämästä, ja varmasti eniten noista karvakorvista.

Tulevalla viikolla päälle painaa muutto pois omasta kotoa vanhempien nurkkiin siksi aikaa, että saa syksyn suunnitelmat selville. Taas kerran on pakattava kaikki. Eikä ikinä, koskaan, milloinkaan, saa muuton yhteydessä heitettyä kaikkea turhaa tavaraa pois.

Koirat voivat lämpöisesti. Mitään kummempaa ei tänään ole tehty, Ronja yrittää leikittää kaikkea omasta hännästään kaikkiin muihin koiriin. Tuutikkia rassaa helle, ja Helinän etutassun venähdys (?) tuntuu parantuneen täysin.

Perjantain ja lauantain välinen yö tuli vietettyä Tuutikin ja Nyytin kanssa Valajaskoskella. Kuvia olisi vaikka kuinka, mutta laitetaan tällainen ravisteleva bordel lollie ihan vaan harjoitusmielessä ensimmäisenä esille.
110607.jpg

Tämä päivä on mennyt ihmetellessä kiitäjiä pihalla. Niistä lienee 300 kuvaa koneella, mutta tässä yksi esimerkki omituisista "lemmikeistä" tuossa vanhempien pihamaalla. Jännittävää seurata, milloin irrottautuvat.
110618.jpg

Juuri sain tiedonkin, että poppelikiitäjiä nuo ovat. Lentäessään en tahtoisi kunnioitettavan kokoista perhosta nähdä, mutta paikallaan ollessa ovat ehdottomasti tarkastelun arvoisia!